Ursitoare la botez

Ursitoare botez Bucuresti

Va amintiti povestile copilariei cu ursitoarele care veneau noaptea,  meneau copilul, si ii trasau destinul? Fiecare poveste are in ea un sambure de adevar, si adevarul este ca ursitoarele exista, ele vin in mod magic la nasterea copilului si prin tainice cuvinte rostite sub praf de stele la lumina lunii ii impletesc firul destinului.

Ursitoarele au intrat si ele in secolul XXI, si-au cumparat telefon mobil si s-au conectat la internet pentru ca tu sa le poti invita la botezul puiului tau.

Cele trei ursitoare bune, vor raspunde grabnic chemarii tale, din palatul lor de cristal, ascuns intre nori si vor veni la botez cu trasura lor trasa de cai de basm inaripati.

La botez, cele 3 ursitoare vor ursi copilului cele mai alese daruri, invitatii tai vor fi foarte incantati si fericiti, si nu vor uita niciodata acest botez.

Suna acum ursitoarele la telefon 0752.841.502/0747.415.637 si fa o rezervare pentru botez, sa fii sigur ca pot veni in noaptea magica la botez. Poti trimite si un email prin pagina de contact.