Ursitoare la botez

Ursitoare botez Bucuresti Cu totii ne aducem aminte de povestile si basmele copilariei cu ursitoare, care apareau noaptea fara a putea fi percepute si profetizau implacabil viitorul copilului inca de la nastere. Ursitoarele, aceste remarcabile fiinte imaginare, sunt preluate din mitologia greaca unde erau denumite Moirae (ursitoare), fiice ale lui Zeus si ale zeitei Themis si care aveau harul de a plasmui si controla soarta omului, de la nastere pana la neinsufletire.

In mitologia romaneasca, ursitoarele sunt trei femei mistice (Ursitoarea, Soarta si Moartea), despre care se presupune ca exista in realitate, pot fi auzite cateodata, dar nu au fost niciodata vazute.  Inlocuitoarele mamei, cum mai sunt considerate uneori, au puterea de a harazi soarta omului si de a-i proroci sorocul. Aceste spirite enigmatice si supranaturale, fauresc irevocabil de la venirea pe lume, toate intamplarile si evenimentele pe care le va avea o persoana in timpul vietii, independent de vointa ei.

Noua ne place sa credem ca fiecare poveste are in ea o farama de veridicitate si adevarul este ca zanele si ursitoarele exista, ele vin in mod misterios la nasterea copilului si prin cuvinte tainice rostite in praf de stele sub lumina lunii ii imbina minutios firul vietii.

Ursitoarele noastre au intrat si ele in secolul XXI, si-au cumparat telefon mobil, s-au stramutat in Bucuresti si s-au conectat la internet pentru ca tu sa le poti invita la petrecerea de botez a odorului tau.

Suna acum ursitoarele la telefon 0752.841.502/0747.415.637 si fa o rezervare pentru petrecerea de botez in Bucuresti sau vecinatati, sa fii sigur ca pot veni in noaptea magica la botez. Le poti trimite si un email prin pagina de contact.

Zanele si Ursitoarele noastre, vor raspunde de-indata chemarii tale, din palatul lor de clestar, dosit intre nori si vor veni la petrecerea de botez cu trasura lor trasa de cai de basm inaripati.  La botez, ursitoarele vor sorti cele mai alese virtuti, vor darui invitatilor antrenul si buna dispozitie, iar parintii nu vor uita niciodata acest botez de pomina cu ursitoare.

 

Leave a Reply

CAPTCHA
*