Petreceri copii

 

Animatori petreceri copiiO petrecere pentru copii are mai mult farmec daca sunt invitate zane, printese si chiar clovni. O printesa fermecatoare poate aduce bucurie, o zana dragalasa poate aduce in traista bagheta cu fericire iar un clovn haios presara zambete si buna dispozitie.

Fiecare petrecere pentru copilul dumneavoastra se va personaliza in functie de: locatie, varsta,  numarul copiilor invitati, personajul solicitat si timpul alocat.

De la petrecerea copilului nu vor lipsi: baloanele modelate, face-painting-ul, jocurile si concursurile atat de iubite de copii.

Avem animatori cu experienta in petreceri pentru copii, studenti la teatru sau arte, veseli, ce isi iubesc meseria.

Pentru ca petrecerea copilului dumneavoastra sa fie una de neuitat, fiecare detaliu al petrecerii trebuie stabilit cu atentie din timp: se alege personajul de poveste favorit, numarul copiilor invitati, locatia, tortul, accesoriile.

Va putem ajuta de asemenea cu: idei, invitatii, coifuri, trompete, tunuri de confetti, etc.

Ne ocupam cu implinirea visurilor copiilor cuminti!

Nici o petrecere nu seamana cu cealalta, noi suntem raspunzatori de buna-dispozitie!

Stiti de ce fiecare petrecere e minunata si nici una nu seamana cu cealalta? Pentru ca facem asta cu placere, din dragoste pentru copii, si credem cu tarie ca fiecare copil merita o petrecere de vis!

Pentru mai multe detalii, tarife, promotii sau imagini cu animatori pentru petreceri de copii va rugam sa ne contactati.